ЕМ-технологія в силосуванні
![]() За своєю суттю процес силосування представляє собою виключно біологічний спосіб консервування кормових рослин, під час якого створюються сприятливі умови розвитку корисних мікроорганізмів та харчових елементів.
Застосування ЕМ-технології в силосуванні пришвидшує природні процеси бродіння, консервування та подовжує термін придатності, призводить до зниження патогенної мікрофлори, шкідників та паразитів, підвищує харчову цінність, коефіцієнт поїдаємості та засвоюваність корму, сприяє підвищенню рівня перетравлення сухої речовини, сирого протеїну і безазотистих екстративних речовин. Стимулює зростання кількості молочної кислоти, стримує розвиток оцтової кислоти і повністю пригнічує синтез масляної кислоти.
![]() |
ОПИТУВАННЯ
Чи подобається Вам ЕМ?
Всі опитування