» Силосування

ЕМ-технологія в силосуванні
 
Силосування - це найпростіший та найефективніший спосіб зоготівлі кормів для великої рогатої худоби, що за своєю цінністю прирівнюється до свіжих зелених трав і дуже добре поєднується з сіном, яким годують жуйних тварин взимку.
 
За своєю суттю процес силосування представляє собою виключно біологічний спосіб консервування кормових рослин, під час якого створюються сприятливі умови розвитку корисних мікроорганізмів та харчових елементів.
 
Застосування ЕМ-технології в силосуванні пришвидшує природні процеси бродіння, консервування та подовжує термін придатності, призводить до зниження патогенної мікрофлори, шкідників та паразитів, підвищує харчову цінність, коефіцієнт поїдаємості та засвоюваність корму, сприяє підвищенню рівня перетравлення сухої речовини, сирого протеїну і безазотистих екстративних речовин. Стимулює зростання кількості молочної кислоти, стримує розвиток оцтової кислоти і повністю пригнічує синтез масляної кислоти.
 
Корми, ферментовані за допомогою Ефективних Мікроорганізмів, відрізняються добрим смаком, не псуються після відкриття призми чи рукава. Завдяки ним споживання концентрованих кормів зменшуються, а виробництво молока зростає. На відміну від хімічних препаратів, ЕМ є дешевшими та не спричиняють корозії обладнання їх можна застосовувати як через дозатор, закріплений біля прес-підбірника, так і шляхом поливання призми. Ефективні Мікроорганізми перетворюють цукри на органічні кислоти та знижує рівень рН. Дріжджі впливають на зростання енергетичної цінності корму. Унікальна композиція штамів Lactobacillus ефективно виробляє молочну кислоту, що надійно і у природній спосіб консервує корми, запобігає неприємним запахам, що виникають при неправильному перебігу процесу бродіння.

Повернутися назад